HIDRAULIČNI POTAPAJUĆI  STUBIĆI

untitled-1

KARAKTERISTIKE PROIZVODA 220/BC 600M

Fiksni i automatski hidraulični stubići i barijere deo su proizvodnog programa kompanije Boss Construction. Tim naših inžinjera svakodnevno, posvećeno radi na izradi , testiranju i unapređenju naših proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde u pogledu bezbednosti i funkcionalnosti.

 

Boss Construction automatske hidraulične stubiće odlikuje izuzetna funkcionalnost i otpornost na udare. Za podizanje i spuštanje automatskih hidrauličnih stubića potrebno je samo 6 sekundi.

Inžinjerski tim kompanije Boss Construction vodio je računa o svim aspektima funkcionalnosti i bezbednosti  i zato je razvijena posebna komponenta koja obezbeđuje da se, u slučaju nestanka električne energije, stubić vraća u početni položaj kako bi obezbedio nesmetan prolaz vozilima.

Komandovanje je izuzetno jednostavno, a postoji mogućnost upravljanja uz pomoć kartice i daljinskog upravljača. U zavisnosti od zahteva korisnika stubić može biti opremljen i senzorima za eliminisanje udara stubića u vozilo, kao i svetlosnom i zvučnom signalizacijom.

 

Izveštaj o ispitivanju potapajućeg hidrauličkog stubića (PDF)

ps1s2ps2